Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (2.76 secunde)
Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu. A castigat trei mandate (2000, 2004, 2008)de primar al municipiului Sibiu.
"Emil Boc, care il urmeaza intocmai pe mentorul lui, se sfatuieste cu Daniel Funeriu unde sa se duca la deschiderea anului scolar. ... Asa ca i-a spus sa se duca la deschiderea anului scolar la o gradinita la grupa pregatitoare.
Petre Cauc, directorul Grupului Scolar "Gheorghe Bibescu" din Craiova. ... "Aceasta propunere e in neconcordanta cu preverile legislatiei din invatamant, care, incepand cu anul scolar urmator, mai prevede conducere auto doar la clasele liceale cu calificarea 'Tehnician electrician/electronist auto'.
din partea domnului ministru Funeriu", a povestit Campanu, intr-o interventie la Antena 3, in cursul careia a explicat in ce conditii i s-ar fi oferit, marti, postul de sef al Inspectoratului scolar general in judetul Botosani.
Pe 15 septembrie 2001, primarul general Basescu, prezent la deschiderea anului scolar, anunta public ca vrea sa introduca un sistem de uniforme in toate unitatile de invatamint preuniversitar din Bucuresti.
Produsele oferite copiilor prescolari si celor din invatamantul primar din judetul Dolj vor fi furnizate in anul scolar 2006-2007 de aceleasi firme care au livrat produsele si anul trecut.
Anul scolar sa inceapa in octombrie Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) sustin ca unul dintre aspectele reclamate de hotelieri este cel legat de inceperea anului scolar, care se doreste sa se faca incepand cu 1 octombrie.
Pe lista neagra a celor de la Apa figureaza si cateva institutii scolare ca Grupul Scolar "Traian Demetrescu", Colegiul National "Fratii Buzesti" si Liceul industrial "Traian Vuia".
Unul din zecile de standuri ale CONTEX 2007 apartine Grupului Scolar de Arte si Meserii al Cooperatiei Mestesugaresti "Spiru Haret" (UCECOM). ... Este un mod de ne face cunoscuti si de a-i introduce pe elevi pe piata muncii", a declarat Lavinia Diaconu, directoarea adjuncta a Grupului Scolar "Spiru Haret".
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj se declara multumita de modul in care directorii unitatilor de invatamant au raspuns acestui prim exercitiu de proiecte pentru accesarea fondurilor structurale.
Valoarea programului guvernamental pentru judetul Gorj este de 50 de miliarde de lei vechi, iar perioada vizata este anul scolar 2007 - 2008. ... Aceasta societate s-a ocupat si în anul scolar precedent de distributia laptelui si a cornurilor pentru elevi.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Daca aceste planuri sunt puse in aplicare, UE ar putea atinge obiectivele in materie de emisii de gaze cu efect de sera, surse regenerabile de energie si reducere a abandonului scolar.
realizarea unui teren de sport pentru elevii Grupului Scolar "Stefan Milcu" Dan Bora, directorul Grupului Scolar "Stefan Milcu"
Doi dintre cei mai talentati sahisti craioveni au participat recent la Campionatul Mondial Scolar de la Iasi, care a reunit peste 500 de tineri de pe toate continentele.
Comunicatul arata ca Romania se afla in topul european al obezitatii, iar cel mai recent studiu Eurostat ne plaseaza pe chiar primul loc in clasamentul deceselor determinate de boli cardiovasculare, o consecinta fireasca a faptului ca, din peste 3.000.000 de elevi care s-au aliniat la deschiderea noului an scolar, doar circa 10-12.000 sunt angrenati si in practicarea unei discipline sportive, ceea ce reprezinta, efectiv, intreaga baza de masa a sportului de performanta!
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a.
In perioada 6-16 septembrie 2013, AFI Palace Cotroceni organizeaza targul scolar anual Back to School pentru a pune la dispozitia copiilor o gama variata de materiale necesare noului an de invatamant.
Pentru toata lumea aceasta luna se asociaza inevitabil cu inceperea anului scolar, fie ca avem copii la scoala, fie din cauza aglomeratiei din trafic, fie din cauza stirilor care nu intotdeauna prezinta bucuria acestui moment.
google-analytics.com